Het ontwerp dat wij hebben gemaakt is een ruimtelijke verkenning van mogelijkheden binnen het gestelde pakket van eisen. Het heeft een model opgeleverd dat gebaseerd is op de binnenbeleving van de bewoners. Middels een vide, een open trap die naar boven meandert, hoge, en juist gedrukte intieme ruimtes willen wij een voorzet geven op al wat mogelijk is met uw droomhuis. Zelfs met een smalle kavel is er ruimte voor een atelier of extra woonverdieping. Deze schets kan het begin zijn van een nauwe samenwerking waarin we op zoek gaan naar uw nieuwe thuis!

Vanuit de binnen beleving ontstaat als vanzelf de compositie van de gevels. Bijvoorbeeld een groot erkerraam als blik op de buitenwereld waarin je ontspannen een boek kunt lezen. Door een bijzondere materialisering en met oog voor detail ontstaat een woning met karakter. In één van onze voorstellen staat een kas op het dak. Een object dat, naast je eigen groente, ook een sterke identiteit aan de woning geeft.

Een droomhuis komt tot stand door samen te dromen. Wij brengen in kaart wat uw eisen, wensen en dromen in ruimtelijke zin kunnen betekenen. Dit doen wij door samen te praten, een biertje te drinken, te schetsen, moodboards en maquettes te maken. Een huis bouwen is een hele onderneming. Daarom begeleiden wij dit intensieve traject van de eerste schetsen tot de oplevering. Een belangrijk onderdeel daarvan is de kostenbewaking. Per fase houden wij in de gaten of het getekende nog overeenkomt met het gestelde budget. De uiteindelijke bouwsom wordt voor een groot deel bepaald door uw wensen, het opleveringsniveau en de ambities op het gebied van duurzaamheid.

201402-Delft-01

201402-Delft-02C

Specificaties Splitlevelwoning breed
– splitlevel met veel intern contact
– ontworpen vanuit binnen / gebruik
– atelier of woonkeuken aan de straat
– woonerker op verdieping
– parkeren onder dek
– 3 á 4 slaapkamers
– oppervlakte: 150 – 205m²
– inhoud: 550 – 640m³
– kavelbreedte: 5.4 – 6.3m