Voor een gepensioneerd echtpaar hebben we deze schets gemaakt voor hun nieuw te bouwen bungalow te Winterswijk. Het plan kenmerkt zich door een compact en eenduidig volume waarbij er een verkeersruimte van voor tot achter doorloopt. Aan één zijde een functionele zone met garage, berging, werk- en logeerkamer, toilet, badkamer en slaapkamer. Aan de andere zijde van de verkeerszone ligt de woonkamer met over de volle lengte zicht op de tuin. Het dak, voor zonnepanelen ideaal georiënteerd op het zuid-westen, loopt op richting de verkeerszone, met aan de hoge zijde een lichtstraat voor de toetreding van daglicht. Het dak heeft aan de zuid-west zijde een overstek tegen te hoge opwarming in de zomermaanden. De keuken ligt centraal in de 15m lange woonkamer en scheidt de eetkamer van de zitkamer.